19 Ocak 2009 Pazartesi

Maradona Yine Bildiğimiz Gibi



Futbol kariyeri boyunca yaptıkları ve söyledikleri ile hakkında konuşturmaktan vazgeçmeyen Maradona, bu huyunu teknik direktörlük kariyerinde de sürdürecek gibi gözüküyor.

Manchester United'ın Old Trafford'da 3-0 kazandığı Chelsea maçını izleyen Arjantin Milli Takımı Teknik Direktörü Diego Armando Maradona, "Manchester kazandı, ancak Tevez'siz kazandı. Bu Tevez için kötü bir haber. Açık konuşmak gerekirse Manchester United'da Carlos (Tevez) için bir gelecek görünmüyor," yorumunu yaptı.

Corriere dello Sport'a konuşan Arjantinli Teknik Direktör, "Bence acil olarak transfer seçeneğini değerlendirmeli, kendisiyle ilgilendiği iddia edilen Inter çok doğru bir seçim olur," tavsiyesinde bulunarak Manchester United kulübünün epey tepkisini çekecek gibi gözüküyor. Futbol kariyeri boyunca da hiçbir zaman lafını esirgemeyen efsane futbolcu, bir Milli Takım Teknik Direktörü'nün müdahele sınırları konusunda yeni bir tartışma başlatmış olsa da, işin gerçeği United'ın sezon başındaki Berbatov transferi ile birlikte ilk 11 şansını neredeyse tamamen kaybeden Tevez için mantıklı bir tavsiyede bulunmuyor değil.

Aşağıdaki resme baktığımızda, Maradona'nın Tevez için en iyisini isteyeceğine kimsenin şüphesi kalmıyor sanırım.








2 yorum: