8 Mart 2009 Pazar

Bülent Uygun vs Joe Pesci

















Fenerbahçe ve Sivasspor arasındaki son Süper Lig maçının ardından, Fenerbahçe'nin 4-2 lik muhteşem galibiyeti kadar akıllarda yer edecek bir görüntü daha vardı sahada, daha doğrusu saha kenarında: Bülent Uygun.
Genç Sivasspor teknik direktörü futbolcu olduğu zamanlarda da, gerek saha içindeki duruşu, gerek hepimizin aklına kazınan 'asker selamı' ile bıçkın delikanlı imajı ile kafalarımızda kalıcı bir yer edinmişti. Teknik direktör olarak futbol dünyasına yaptığı geri dönüşte ise onu gençliğine göre biraz daha kilo almış bir ağır abi imajı ile olarak gördük. Ancak saha kenarında genellikle eşofman, spor şapka formatında takılması, ligin ilk yarısında Sivas'ta yapılan Sivasspor-Fenerbahçe maçında, Fenerbahçe teknik direktörü Louis Aragones tarafından 'tanınmama' gibi skandal bir durum yaratmıştı.



Ancak son Fenerbahçe ile yapılan son Süper Lig maçında çok farklı bir Bülent Uygun gördük saha kenarında; siyah takım elbisesi, geriye taranmış saçları ve soğukkanlı duruşu ile jilet gibi bir Uygun... Peki bu imaj, daha görür görmez hangi ünlü aktör ve oynadığı hangi unutulmaz film karakterini getirmiş olabilir aklımıza?
Tabi ki İtalyan asıllı Amerikalı aktör Joe Pesci ve Goodfellas filminde oynadığı belalı mafya karakteri Tommy DeVito... Özel hayatında belinden silahını eksik etmediği bilinen Bülent Uygun'un, yaşı ilerleyip mizacına birkaç kırışık daha eklenince usta aktör Joe Pesci ve oynadığı mafya karakterlerine daha da benzeyeceği şüphe götürmez gözüküyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder